Wellness

A szálloda épülete egy 34 hektáros erdős terület közepén található. A birtokon egy fűzfákkal övezett tó, és kis sziget is helyet kapott. Önmagában a kellemes, nyugodt környezet is a feltöltődés egyik alapfeltétele, mi azonban további klasszikus wellness szolgáltatásokkal is kedveskedünk vendégeinknek.

Wellness szolgáltatásaink:

Wellness részlegünk a hét minden napján 9:00 órától 21:00 óráig várja a Vendégeket!. Privát wellness használatra előzetes egyeztetést követően  lehetőséget biztosítunk 21:00 óra után, legkésőbb 22:00 óráig, melynek díja 40.000 Ft / alkalom.
Vendégeinket a részleg belső területén egy fűtött medence várja, melyben különböző élményelemek, buzgárok, masszírozó fúvókák és nyakzuhany segít a teljes ellazulásban. További feltöltődést biztosít a wellness részlegben elhelyezett 2 db infraszauna, a kültéri finn szauna, merülő dézsa és a kültéri jacuzzi is.

A Medence hőfoka 28-30 Celsius fok, a Jakuzzi pedig 36 Celsius fokos.

Az aktív mozgásra vágyók kültéri, fűtött úszómedencénkben sportolhatnak, mely március 1-től november 1-ig üzemel.

Kerthelyiségünkben található továbbá 2 db teniszpálya, homokos röplabdapálya és gyermekeknek kialakított játszótér, valamint egy kültéri fitness park.
A fent felsorolt szolgáltatásaink szállóvendégeink részére térítés nélkül vehetőek igénybe.