Magyar angol

Étlap

 

„Minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk.”

 

Előételek

Római saláta szív, házi majonézzel vaslapon sült csirkemellel     2.450.-
 

Bodrogi pástétom ,lilahagymával medvehagymás zsemlével    2.800.-

Tepsis kacsamáj zsírjában hagymalekvárral    3.400.-

A híres duplalecsó, csirkemellel vagy sertésszűzzel vagy sertéstarjával     2.900.-

Levesek

Póréhagymaleves, kolbászos fonott kaláccsal   1.600.-
   

Cserépben főtt fácánleves, roppanós zöldségekkel    2.100.- 

Harcsakrém halászlé   2.400.-

Szarvasgulyás bográcsban   1.900.-

Főételek

Vaslapon sült pulykamell, kakukkfüves barnacsiperkével, kéksajtos burgonyafelfújttal     3.500.-

Fokhagymás tejben pácolt csirkemell, friss morzsában, aszalt paradicsomos bulgurral      3.500.-

Bicskás pecsenyekacsa, almás aszaltszilvás lilakáposztával, röszti burgonyával   4.200.-

Fehérboros nyúl ragu házi szélesmetélttel    3.600.-

Sólet tépett kacsahússal és füstölt marhanyelvvel      3.900.-

Sörben sült ropogós sertéscsülök, bajorkáposztával, tepsis burgonyával    4.400.-

Sertés szűz, fűszeres zsemlemorzsában bajor burgonyasalátával      4.200.-

Vörösboros marhapofa, rózsaborsos csörögefánkkal    4.100.-

Fokhagymás vaddisznó pecsenye, lestyános rizottóval    4.300.-

Borókás szarvaspörkölt, tojásos nudlival    4.100.-

Desszertek

Somlói galuska konyakos meggyraguval    1.400.-

Remegős túrógombóc fahéjas tejföllel    1.500.-

Császármorzsa házi eperlekvárral    1.500.-

Máglyarakás    1.600.-

Jó étvágyat kívánunk!  

 

Étel – és italárainkra 10% szervizdíj kerül felszámításra.