Étlap
„Minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk.”
Előételek
Római saláta szív, házi majonézzel vaslapon sült csirkemellel 2.990.-
Bodrogi pástétom, lilahagymával medvehagymás zsemlével 2.890.-
A híres duplalecsó 2.590.-
Levesek
Fahéjas meggyleves, túrógombóccal 1.890.-
Erőleves, lestyános maceszgombóccal 2.190.-
Tárkonyos szárnyas raguleves, citrommal, burgonyagombóccal 1.890.-
Főételek
Fehérboros tanyasi csirkemell, vajas cukorborsóval, grillezett kukoricával 3.990.-
Fokhagymás tejben pácolt pulykamell, zöldfűszeres morzsában, főtt sült kockaburgonyával 3.990.-
Zöldfűszeres jércemell, vajas párolt zöldségek, illatos jázminrizs 3.990.-
Parasztsonkával és füstölt sajttal töltött sertés, friss morzsában, balzsamos kevert salátával 4.290.-
Bográcsban főttmarhapörkölt, petrezselymes pirított burgonyával 4.190.-
Rózsaszín sertésszűz, erdei gombás rizottóval 4.490.-
Konfitált szarvascomb, erdei gombákkal, krokettel 4.490.-
Desszertek
Palacsinta ízlés szerint 1.690.-
Somlói galuska 1.690.-
Remegős túrógombóc fahéjas tejföllel 1.690.-
Mákos guba madártejben 1.690.-
Jó étvágyat kívánunk!