Étlap
„Minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk.”
Előételek
Római saláta szív, házi majonézzel vaslapon sült csirkemellel 2.490.-
Bodrogi pástétom, lilahagymával medvehagymás zsemlével 2.800.-
Tepsis kacsamáj zsírjában hagymalekvárral 3.400.-
A híres duplalecsó 2.390.-
Levesek
Póréhagymaleves, kolbászos fonott kaláccsal 1.600.-
Hideg fahéjas meggyleves, túrógombóccal 1.490.-
Szarvas erőleves, lestyános maceszgombóccal 2.100.-
Tárkonyos szárnyas raguleves, citrommal, burgonyagombóccal 1.590.-
Főételek
Fehérboros tanyasi csirkemell, vajas cukorborsóval, grillezett kukoricával, paradicsom – chutneyval 3.190.-
Fokhagymás tejben pácolt pulykamell, zöldfűszeres morzsában, coleslaw salátával, sült batátával 3.190.-
Lazac steak, vaslapon sütve, zöldséges rizottóval 4.190.-
Parasztsonkával és füstölt sajttal töltött sertés, friss morzsában, balzsamos kevert salátával 3.590.-
Bográcsban főtt csülkös pacalpörkölt, petrezselymes pirított burgonyával 3.290.-
Bicskás pecsenyekacsa, rösztiburgonyával, vöröskáposztával 4.190.-
Fehérboros bárányragu, rozmaringos csörögefánkkal 3.990.-
Konfitált vaddisznótarja, mézes – mustáros pácban, erdei gombákkal, krokettel 3.990.-
Desszertek
Somlói galuska konyakos meggyraguval 1.400.-
Remegős túrógombóc fahéjas tejföllel 1.500.-
Császármorzsa házi eperlekvárral 1.500.-
Máglyarakás 1.600.-
Jó étvágyat kívánunk!