Hungarian English

Étlap

 

„Minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk.”

 

Előételek

Római saláta szív, házi majonézzel vaslapon sült csirkemellel     2.490.-
   

Bodrogi pástétom, lilahagymával medvehagymás zsemlével    2.800.-

Tepsis kacsamáj zsírjában hagymalekvárral    3.400.-

A híres duplalecsó     2.390.-

Levesek

Póréhagymaleves, kolbászos fonott kaláccsal   1.600.-
   

Hideg fahéjas meggyleves, túrógombóccal    1.490.-

Szarvas erőleves, lestyános maceszgombóccal   2.100.-
   

Tárkonyos szárnyas raguleves, citrommal, burgonyagombóccal           1.590.-
   

Főételek

Fehérboros tanyasi csirkemell, vajas cukorborsóval, grillezett kukoricával, paradicsom – chutneyval     3.190.-
 

Fokhagymás tejben pácolt pulykamell, zöldfűszeres morzsában, coleslaw salátával, sült batátával      3.190.-

Lazac steak, vaslapon sütve, zöldséges rizottóval   4.190.-

Parasztsonkával és füstölt sajttal töltött sertés, friss morzsában, balzsamos kevert salátával    3.590.-

Bográcsban főtt csülkös pacalpörkölt, petrezselymes pirított burgonyával      3.290.-

 

Bicskás pecsenyekacsa, rösztiburgonyával, vöröskáposztával      4.190.-

Fehérboros bárányragu, rozmaringos csörögefánkkal    3.990.-

Konfitált vaddisznótarja, mézes – mustáros pácban, erdei gombákkal, krokettel   3.990.-

Desszertek

Somlói galuska konyakos meggyraguval    1.400.-

Remegős túrógombóc fahéjas tejföllel    1.500.-

Császármorzsa házi eperlekvárral    1.500.-

Máglyarakás     1.600.-

Jó étvágyat kívánunk!

 

Étel – és italárainkra 10% szervizdíj kerül felszámításra.