Csomagajánlatok

Kedvezményes wellness hétvége Március 20-22-ig a kényeztető tavaszi feltöltődés jegyében.
Izgalmas programokkal várjuk az aktív kikapcsolódás szerelmeseit: májusfa állítás, kürtőskalács sütés a szabadban. Vagy egyszerűen nyújtózzon a wellnessrészlegünkben. Foglaljon most!
Tavaszi hosszú hétvége, várva várt húsvét! Izgalmas programokkal várjuk Önt és családját: lovaskocsikázás, húsvéti bőség reggeli és izgalmas tojásvadászat a szálloda parkjában. A gyermekeket pedig bízza ránk, amíg pihen!
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Töltse pihenéssel a pünkösdi szabadnapot a Bodrogi Kúriában. Ajándék teniszpálya és kerékpárhasználattal!
Töltődjön fel a nemzeti ünnepen a Bodrogi Kúria szolgáltatásaival! Március idusán tavaszváró frissítővel, kemencés kürtős kalács- és pogácsasütéssel várjuk Önt. Űzze el a tél komorságát wellness részlegünk használatával, hogy valóban megszépülve várhassa a tavaszt!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!