Csomagajánlatok

Szállodánk csatlakozott az MTÜ általi a belföldi turizmus élénkítését segítő kezdeményezéshez, melynek hatására létrehoztuk Visszajövünk! csomagunkat. A csomag rendkívül kedvező árú, rövid ideig elérhető, speciális ajánlat!
Izgalmas programokkal várjuk az aktív kikapcsolódás szerelmeseit: májusfa állítás, kürtőskalács sütés a szabadban. Vagy egyszerűen nyújtózzon a wellnessrészlegünkben. Foglaljon most!
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Töltse pihenéssel a pünkösdi szabadnapot a Bodrogi Kúriában. Ajándék teniszpálya és kerékpárhasználattal!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!