Csomagajánlatok

Szállodánk csatlakozott az MTÜ általi a belföldi turizmus élénkítését segítő kezdeményezéshez, melynek hatására létrehoztuk Visszajövünk! csomagunkat. A csomag rendkívül kedvező árú, rövid ideig elérhető, speciális ajánlat!
Egy hosszú hétvége, ami mindenkinek szabad. Jöjjön el hozzánk családjával és pihenje ki a hétköznapok fáradalmait.
Hagyja, hogy elkalauzoljuk egy varázslatos újévköszöntő kalandra! Az egészéves fáradalmakat magunk mögött hagyva, szóljon a szilveszteri időszak a lazításról!
Pihenje ki az ünnepi készülődés fáradalmait nálunk! Ahogy véget ér a karácsony, nem telik el sok idő, máris készülődhetünk az újév beköszöntére. Hagyjon egy kis időt kikapcsolódásra, és készüljön feltöltődve a szilveszteri mulatságra!
Töltse teljes egészében pihenéssel a karácsonyt! Hozza el családját, mi forralt borral, forró teával, mézeskaláccsal és kemencében sült almával várjuk Önöket. December 24-én a kicsik örömére kürtöskalácssütéssel készülünk, majd közös karácsonyfa díszítés következik.
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!