Esküvői fotópályázat - Nyereményjáték szabályzat

A BK Szállodaüzemeltető Kft. (2365 Inárcs, Bodrogi major 1.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).

A játékban való részvétel feltételei

 1. A Játékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik az elmúlt években Megrendelőként a Bodrogi Kúria Wellness Hotel****-el szerződést kötöttek esküvői rendezvényük megvalósítására.
 2. A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos egy általa kiválasztott esküvői fényképét a kiírásban szereplő megjelölésekkel a következő közösségi oldalra feltöltse: Instagram.
 3. A Szervező a Játék időtartamának letelte után feltöltött képeket érvénytelennek tekinti. A játék nyertese az lesz, akinek a fotója a meghatározott időtartam alatt a legtöbb kedvelést érte el.
 4. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.
 5. A Játék időtartama: 2020. április 20. napja 08:00 óra és 2020. május 31. napja 23 óra 59 perc között.

  A sorsolás időpontja: 2020. június 8., 12:00 óra.

  A sorsolás helye: Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szálloda, 2365 Inárcs, Bodrogi major 1.
   

 6. A nyereménnyel kapcsolatos tudnivalók  

A Játék nyereménye 1 darab 2 fő részére szóló 1 éjszakás tartózkodás a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szállodában (2365 Inárcs, Bodrogi major 1.), félpanziós ellátással.

Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: szállás, gazdag választékú büféreggeli és vacsora a hotel étteremben, üdvözlőital, wellnessrészleg használata, fitneszterem használat, tenisz-, és röplabdapálya használat, fürdőköpeny használat, ingyenes internet csatlakozási lehetőség (WIFI), szobaszéf.

 1. A nyertes a nyereményt legkésőbb 2021. március 1-ig használhatja fel a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szálloda szabad szobakapacitása függvényében, a kiemelt és ünnepnapok kivételével. A nyeremény felhasználása előtt a tartózkodás időpontját előzetesen egyeztetni kell a Szervezővel. A Szervező nem vállal felelősséget azért, hogy a nyertes által választott időpontban szabad szállodakapacitással rendelkezik-e.
 2. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményről kiállított utalvány kiállítás után nem módosítható, készpénzre nem váltható és át nem ruházható.
  A nyeremény felhasználási időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.
 3. A nyertest a Szervező a megadott közösségi oldalon értesíti. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre válaszol, a nyereményről kiállított utalványt a Szervező e-mail útján küldi meg a Játékosnak. Amennyiben a nyertes az értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt közösségi értesítést küld. Ha a nyertes az ismételt értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt értesítőt küld részére. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor. 
 4.  Minden játékos csak egyszeri alkalommal vehet részt a nyereményjátékban.
 5. A Játékos a közösségi oldalra feltöltött képpel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
 6. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.
 7. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

Inárcs, 2020. április 19.
BK Szállodaüzemeltető Kft.
szervező