Magyar

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Esküvő

Életünk egyik legszebb napja, amikor kimondjuk a boldogító igent annak az embernek, akit a legjobban szeretünk.

Ahhoz, hogy ez egy felejthetetlen nap legyen, szükség van a barátokra, akik megünneplik velünk ezt a csodálatos eseményt .

Mire van szükségünk még? Természetesen egy alkalomhoz illő helyszínre, finom ételekre és profi kiszolgálásra.

Budapesthez közel, de mégis a városi forgatagtól távol a Bodrogi Kúriában minden készen áll arra, hogy az álom valóra váljon.

Az erdő közepén egy kis tavacska partján építettük fel a tökéletes esküvő helyszínt. A tóban egy szigeten két hatalmas fűzfa lombjai alatt mondhatja ki azt a bizonyos szót, amire párja mindennél jobban vágyik.

Az ezt követő lakodalomra külső és belső helyszíneket egyaránt találhat. Ha már elfáradt a társaság, a szálloda 45 szobájában és 400m2-es wellness részlegében mindenki kedve szerint pihenheti ki a fáradalmakat.

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel egy tökéletes választás élete egyik legszebb és talán legfontosabb eseményének megünneplésére!

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Szabadtéri esküvő helyszín

Ha a természet lágy ölén a szabad ég alatt szeretne élete párjával egybekelni, a Bodrogi Kúria parkjában lévő tiszta vizű tó közepén lévő kis sziget biztosítja az idilli hangulatot.

Csodálatos rózsaszín rózsákkal szegélyezett sétány vezet végig a sziget bejáratához, ahonnan visszafele jövet már férjként és feleségként kéz a kézben sétálhatnak és kezdhetik meg közös életük legnagyobb kalandját.

Az esküvői ceremónia rossz idő esetén a szálloda emeleti dísztermében kerülhet megrendezésre vagy a lobby-ban található kandalló előtt.

Esküvőjükre érkező vendégeiket minden kényelemmel felszerelt szobákkal várjuk.

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Szolgáltatásaink

A Bodrogi Kúria a szállodai és éttermi szolgáltatásain kívül további szolgáltatásokkal tudja megkönnyíteni az esküvői szervezést.

Igényes dekoratőrünk az Önök által megálmodott színvilágot és hangulatot, virágokkal, textil és fény dekorációval, különféle stílusú berendezési tárgyakkal váltja valóra a szálloda belső és külső területein.

Nem autóval érkező vendégeiket privát busszal tudjuk a szállodába oda és vissza szállítani.

Ceremóniamester és vőfély szolgáltatásban is segítséget tudunk nyújtani.

Csokiszökőkút és gyümölcspálma kápráztathatja el vendégeiket az érkezéskor.

Az esküvő valamennyi részfeladatára örömmel ajánljuk alvállalkozóinkat. A velül való, évek óta tartó közös munka és számos sikeres rendezvény a garancia arra, hogy a nagy napon minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Szállodánkban nincsenek kizárólagos szolgáltatók, több partnerünk is van azonos szolgáltatásokra, ami garancia arra, hogy valóban megtalálják azt a partnert, aki az elképzeléseiket leginkább meg tudja valósítani. Legyen szó dekorációról, zeneszolgáltatásról, fotósról vagy akár tüzijáték szervezéséről, partnereink között biztosan megtalálja a legjobbat!

Galéria

„Vannak dolgok, amelyekben – jó esetben – egyszerűen képtelenség rutint szerezni. Ilyen esemény az esküvő.”

Sashegyi Zsófia

Ezért vagyunk mi!

Az esküvő egy pár életének egyik meghatározó eseménye. Tulajdonképpen ez indítja őket el a valóban közös életbe. Akkor is így van ez, ha még fiatalon, a kapcsolatukban továbblépéseként, vagy ha már évek óta tartó közös élet és akár gyerekek mellett dönt két ember úgy, hogy hivatalosan is ígéretet tesznek egymásnak az életük hátralévő részének összekötésére.

A birtok kapuján behajtva, már a bekötőúton úgy érzi az ember, hogy hazaért. A fák alatt áthajtva és elhaladva a parkban található kis tó mellett mindenki ugyanazt a nyugalmat találja meg akár először, akár évek óta rendszeresen visszatérő vendégként jár nálunk.

Ki ne szeretné egy ilyen környezetben ünnepelni a boldogságát a családjával és a barátaival?..

Az esküvő minden szempontból izgalmakkal teli, nálunk a vendéglátás miatt legalább nem a jegyespárnak kell aggódni.

A lemenő napnál kimondhatják az Igent a kis szigetünkön, az erdei tisztáson, vagy a gyönyörű zöld gyepen. Mindenki megtalálja a hozzá közelálló helyszínt a kertben.

A korábban már megkedvelt és közismert szállodai termünkön túl mostmár itt a Pygmalion is, ahol az időjárástól védve, mégis a természetben rendezhetjük meg a vacsorát. Ahol nem kell félni sem a nagy hőségtől, hisz a tető árnyékot ad, sem a széltől, hiszen az oldalfalak szükség esetén leengedhetőek. Ahol a zene és a tánc nem zavarja azokat a vendégeket akik már álomra hajtanák a fejüket, hiszen nem a szobák alatt folytatódik a mulatság azok számára, akik reggelig kísérik a fiatal házaspárt az ünneplésben.

A rendezvénytérben 90 – 200 fős esküvői vacsorák megszervezését ajánljuk. A 300 négyzetméteren számos elrendezési lehetőség van, melyek mindegyike mellett kényelmes méretű tánctér marad, akár zenekar fellépése esetén is.