Magyar

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Esküvő

Életünk egyik legszebb napja, amikor kimondjuk a boldogító igent annak az embernek, akit a legjobban szeretünk.

Ahhoz, hogy ez egy felejthetetlen nap legyen, szükség van a barátokra, akik megünneplik velünk ezt a csodálatos eseményt.

Mire van szükségünk még? Természetesen egy alkalomhoz illő helyszínre, finom ételekre és profi kiszolgálásra.

Budapesthez közel, de mégis a városi forgatagtól távol a Bodrogi Kúriában minden készen áll arra, hogy az álom valóra váljon.

Az erdő közepén egy kis tavacska partján építettük fel a tökéletes esküvő helyszínt. A tóban egy szigeten két hatalmas fűzfa lombjai alatt mondhatod ki azt a bizonyos szót, amire párod mindennél jobban vágyik.

Az ezt követő lakodalomra külső és belső helyszíneket egyaránt találhattok. Ha már elfáradt a társaság, a szálloda 44 szobájában és 400m2-es wellness részlegében mindenki kedve szerint pihenheti ki a fáradalmakat.

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel egy tökéletes választás életetek egyik legszebb és talán legfontosabb eseményének megünneplésére!

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Szabadtéri esküvő helyszín

Ha a természet lágy ölén a szabad ég alatt szeretnél életed párjával egybekelni, a Bodrogi Kúria parkjában lévő tiszta vizű tó közepén lévő kis sziget biztosítja az idilli hangulatot.

Csodálatos virágokkal szegélyezett sétány vezet végig a sziget bejáratához, ahonnan visszafele jövet már férjként és feleségként kéz a kézben sétálhattok és kezdhetitek meg közös életetek legnagyobb kalandját.

Az esküvői ceremónia rossz idő esetén a szálloda emeleti dísztermében kerülhet megrendezésre vagy a lobby-ban található kandalló előtt.

Esküvőjükre érkező vendégeiteket minden kényelemmel felszerelt szobákkal várjuk.

Esküvő a Bodrogi Kúriában

Szolgáltatásaink

A Bodrogi Kúria a szállodai és éttermi szolgáltatásain kívül további szolgáltatásokkal tudja megkönnyíteni az esküvői szervezést.

Igényes dekoratőrünk az általatok megálmodott színvilágot és hangulatot, virágokkal, textil és fény dekorációval, különféle stílusú berendezési tárgyakkal váltja valóra a szálloda belső és külső területein.

Nem autóval érkező vendégeitek utazásának megkönnyítésére lehetőség van alvállalkozónktól külön busz bérlésére.

Az esküvő valamennyi részfeladatára örömmel ajánljuk alvállalkozóinkat. A velük való, évek óta tartó közös munka és számos sikeres rendezvény a garancia arra, hogy a nagy napon minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön.

Szállodánkban nincsenek kizárólagos szolgáltatók, több partnerünk is van azonos szolgáltatásokra, ami garancia arra, hogy valóban megtaláljátok azt a partnert, aki az elképzeléseiteket leginkább meg tudja valósítani.

Legyen szó dekorációról, zeneszolgáltatásról, fotósról vagy akár tüzijáték szervezéséről, partnereink között biztosan megtaláljátok a legjobbat!

 

 

 

„Vannak dolgok, amelyekben – jó esetben – egyszerűen képtelenség rutint szerezni. Ilyen esemény az esküvő.”

Sashegyi Zsófia

Ezért vagyunk mi!

Az esküvő egy pár életének egyik meghatározó eseménye. Tulajdonképpen ez indítja őket el a valóban közös életbe. Akkor is így van ez, ha még fiatalon, a kapcsolatukban továbblépésként, vagy ha már évek óta tartó közös élet és akár gyerekek mellett dönt két ember úgy, hogy hivatalosan is ígéretet tesznek egymásnak az életük hátralévő részének összekötésére.

A birtok kapuján behajtva, már a bekötőúton úgy érzi az ember, hogy hazaért. A fák alatt áthajtva és elhaladva a parkban található kis tó mellett mindenki ugyanazt a nyugalmat találja meg akár először, akár évek óta rendszeresen visszatérő vendégként jár nálunk.

Ki ne szeretné egy ilyen környezetben ünnepelni a boldogságát a családjával és a barátaival?..

Az esküvő minden szempontból izgalmakkal teli, nálunk a vendéglátás miatt legalább nem a jegyespárnak kell aggódni.

A lemenő napnál kimondhatják az Igent a kis szigetünkön, az erdei tisztáson, vagy a gyönyörű zöld gyepen. Mindenki megtalálja a hozzá közelálló helyszínt a kertben.

A korábban már megkedvelt és közismert Pygmalionban időjárástól védve, mégis a természetben rendezhetjük meg a vacsorát. Ahol nem kell félni sem a nagy hőségtől, hisz a tető árnyékot ad, sem a széltől, hiszen az oldalfalak szükség esetén leengedhetőek. Ahol a zene és a tánc nem zavarja azokat a vendégeket akik már álomra hajtanák a fejüket, hiszen nem a szobák alatt folytatódik a mulatság azok számára, akik reggelig kísérik a fiatal házaspárt az ünneplésben.

A rendezvénytérben 60 – 200 fős esküvői vacsorák megszervezését ajánljuk. A 300 négyzetméteren számos elrendezési lehetőség van, melyek mindegyike mellett kényelmes méretű tánctér marad, akár zenekar fellépése esetén is.

 

A Pygmalionon túl, ősztől-tavaszig, illetve a nyári szezonban vasárnaptól csütörtökig, most már lehetőség van a 2020-ban teljeskörűen felújított cseresznyefás éttermünkben kisebb esküvő megrendezésére is.