Esküvők

„Vannak dolgok, amelyekben - jó esetben - egyszerűen képtelenség rutint szerezni. Ilyen esemény az esküvő.”

Sashegyi Zsófia

Ezért vagyunk mi!

Az esküvő egy pár életének egyik meghatározó eseménye. Tulajdonképpen ez indítja őket el a valóban közös életbe. Akkor is így van ez, ha még fiatalon, a kapcsolatukban továbblépéseként, vagy ha már évek óta tartó közös élet és akár gyerekek mellett dönt két ember úgy, hogy hivatalosan is ígéretet tesznek egymásnak az életük hátralévő részének összekötésére.

A birtok kapuján behajtva, már a bekötőúton úgy érzi az ember, hogy hazaért. A fák alatt áthajtva és elhaladva a parkban található kis tó mellett mindenki ugyanazt a nyugalmat találja meg akár először, akár évek óta rendszeresen visszatérő vendégként jár nálunk.

Ki ne szeretné egy ilyen környezetben ünnepelni a boldogságát a családjával és a barátaival?..

Az esküvő minden szempontból izgalmakkal teli, nálunk a vendéglátás miatt legalább nem a jegyespárnak kell aggódni.

A lemenő napnál kimondhatják az Igent a kis szigetünkön, az erdei tisztáson, vagy a gyönyörű zöld gyepen. Mindenki megtalálja a hozzá közelálló helyszínt a kertben.

A korábban már megkedvelt és közismert szállodai termünkön túl mostmár itt a Pygmalion is, ahol az időjárástól védve, mégis a természetben rendezhetjük meg a vacsorát. Ahol nem kell félni sem a nagy hőségtől, hisz a tető árnyékot ad, sem a széltől, hiszen az oldalfalak szükség esetén leengedhetőek. Ahol a zene és a tánc nem zavarja azokat a vendégeket akik már álomra hajtanák a fejüket, hiszen nem a szobák alatt folytatódik a mulatság azok számára, akik reggelig kísérik a fiatal házaspárt az ünneplésben.

A rendezvénytérben 90 – 200 fős esküvői vacsorák megszervezését ajánljuk. A 300 négyzetméteren számos elrendezési lehetőség van, melyek mindegyike mellett kényelmes méretű tánctér marad, akár zenekar fellépése esetén is.