Nyereményjáték szabályzat

A BK Szállodaüzemeltető Kft. (2365 Inárcs, Bodrogi major 1.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).

A játékban való részvétel feltételei

1. A Játékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék ideje alatt egy olyan cég vendégeként tartózkodnak szállodánkban, amelyik már legalább harmadik alkalommal tartja rendezvényét a Bodrogi Kúria Wellness Hotel****-ben.

2. A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a Szervező által biztosított ajándékkal közös képet készítsen, melyet a kiírásban szereplő megjelölésekkel a következő közösségi oldalak egyikére töltsön fel: Facebook, Instagram.

3. A Szervező a Játék időtartamának letelte után az érvényes megjelölésekkel ellátott fotót feltöltő személyek közül sorsolja ki a nyertest.

4. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói

5. A Játék időtartama: 2019. március 13. napja 08:00 óra és 2019. május 13. napja 23 óra 59 perc között.

A sorsolás időpontja: 2019. május 20, 10:00 óra.

A sorsolás helye: Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szálloda (2365 Inárcs, Bodrogi major 1

6. A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók  

A Játék nyereménye 1 darab 2 fő részére szóló 2 éjszakás tartózkodás a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szállodában (2365 Inárcs, Bodrogi major 1.), félpanziós ellátással.

Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: szállás, gazdag választékú büféreggeli és vacsora a hotel étteremben, üdvözlőital, wellnessrészleg használata,  fitneszterem használat, tenisz-, és röplabdapálya használat, fürdőköpeny használat, ingyenes internet csatlakozási lehetőség (WIFI), szobaszéf.

7. A nyertes a nyereményt legkésőbb 2019. december 31-ig használhatja fel a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** szálloda szabad szobakapacitása függvényében, a kiemelt és ünnepnapok kivételével. A nyeremény felhasználása előtt a tartózkodás időpontját előzetesen egyeztetni kell a Szervezővel. A Szervező nem vállal felelősséget azért, hogy a nyertes által választott időpontban szabad szállodakapacitással rendelkezik-e.

8. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményről kiállított utalvány kiállítás után nem módosítható, készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A nyeremény felhasználási időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.

9. A nyertest a Szervező a megadott közösségi oldalakon értesíti. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre válaszol, a nyereményről kiállított utalványt a Szervező e-mail útján küldi meg a Játékosnak. Amennyiben a nyertes az értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt közösségi értesítést küld. Ha a nyertes az ismételt értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt értesítőt küld részére. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor. 

10. Minden játékos csak egyszeri alkalommal vehet részt a nyereményjátékban.

11. A Játékos a közösségi oldalra feltöltött képpel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

12. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.

13. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

 

Inárcs, 2019. március 12.

BK Szállodaüzemeltető Kft.

szervező