Csomagajánlatok

Búcsúztassa nálunk az óévet igazi különleges meglepetéssel készültünk a 3 napban. Borkóstoló, disznóvágás, gálavacsora, ünnepi műsör Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművész előadásában, és remek hangulat várja ezen a hétvégén. Foglaljon most!
Várjuk Önt és kedves családját a két ünnep között egy felejthetetlen wellness kikapcsolódásra! Hosszabbítsa meg nálunk az ünnepi kikapcsolódását!
Karácsony wellness szállodában! Igazi ünnepi hangulattal és remek programokkal készültünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mézeskalács , forralt bor, kemencében sült alma, mindez a kandalló meleg tüzénél elfogyasztva.
Minden készen áll az ünnepre? Az Adventi időszak a titkok és meglepetések hava. A Bodrogi Kúriában kedvező ajánlattal várjuk Önt és kedves családját.
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbyban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!