Csomagajánlatok

Egy hosszú hétvége, ami mindenkinek szabad. Jöjjön el hozzánk családjával és pihenje ki a hétköznapok fáradalmait.
Ünnepeljük együtt az év utolsó napját! Finom ételekkel, italokkal, izgalmas műsorokkal, és aktív programokkal gondoskodunk a jó hangulatról!
Kezdődik az őszi szünet. Lepje meg gyermekét és párját egy könnyed kikapcsolódással. Éljen ajánlatunkkal és a kényelem mellett falatozzon családjával az őszi finomságainkból!
Hangolódjunk együtt forralt borral és sült almával az étvágygerjesztő menüsor böngészése közben! A kényelem és a kikapcsolódás mellett lazítson egy ropogós libacomb vagy egy ízletes lúdláb társaságában a családjával, párjával vagy akár a barátaival.
Feltöltődésre vágyik az adventi ünnepek után, és a szilveszteri mulatozás előtt? Jöjjön és vegye igénybe szolgáltatásainkat!
Töltse az ünnepeket békés és meghitt körülmények között a családjával. Az ünnepek forgataga alatt mindenkinek szüksége van a nyugalomra és kényelemre. Tekintse meg a karácsonyi csomagajánlatunkat!
Kapcsolódjon ki nálunk az adventi időszak alatt! Töltsön el egy hosszú hétvégét a Bodrogi Kúriában, mely megnyugvást és harmóniát hoz az ünnepi nyüzsgés sűrűjében!
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!