Csomagajánlatok

Hagyja, hogy mi szolgáljuk ki a hosszúhétvége alatt, Önnek csupán élveznie kell a pihenést! Töltsön el nálunk néhány csodás éjszakát, hogy kisimulva térhessen vissza a nyüzsgő mindennapokba.
Hagyja, hogy elkalauzoljuk egy varázslatos újévköszöntő kalandra! Az egészéves fáradalmakat magunk mögött hagyva, december 30-át „Pálinkás jóreggelt!”-tel, disznóvágással kezdjük és disznótoros vacsorával koronázzuk meg. December 31-én az óévet pezsgős reggelivel és ünnepi zenés vacsorával búcsúztatjuk, melynek hangulatáról egy meglepetés vendég fog gondoskodni.
A hűvösebb idő beköszöntével ön is szívesen hagyná maga mögött a mindennapok fáradalmait? Pihenje ki magát nálunk az őszi szünetben, wellness szolgáltatásaink mellett tökfaragással és lovaskocsikázással várjuk a feltöltődni vágyókat.
Pihenje ki az ünnepi készülődés fáradalmait nálunk! Ahogy véget ér a karácsony, nem telik el sok idő, máris készülődhetünk az újév beköszöntére. Hagyjon egy kis időt kikapcsolódásra, és készüljön feltöltődve a szilveszteri mulatságra!
Töltse teljes egészében pihenéssel a karácsonyt! Hozza el családját, mi forralt borral, forró teával, mézeskaláccsal és kemencében sült almával várjuk Önöket. December 24-én a kicsik örömére kürtöskalácssütéssel készülünk, majd közös karácsonyfa díszítés következik.
A karácsonyt megelőző lelki elmélyülés nem is lehetne teljesebb, mint egy kis pihenéssel eltöltve. Jöjjön el hozzánk és töltődjön fel nálunk, elvonulva a nyüzsgő mindennapoktól, délutánonként forralt borral és forró teával várjuk kedves vendégeinket.
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!