Csomagajánlatok

Hagyja maga mögött a dolgos hétköznapokat és legyen része egy teljes testi lelki felfrissülésben. Csobbanjunk velünk a nyárba!
Hagyja maga mögött a dolgos hétköznapokat és legyen része egy teljes testi lelki felfrissülésben. Csobbanjunk velünk a nyárba!
Végre egy piros betűs nap, ami nem hétvégére esik. Használja ki ajánlatunkat és töltse nálunk az államalapítás ünnepét!
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbyban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!