Csomagajánlatok

Foglalja le most szállását kedvezményes áron! Siessen, már nem sok hely maradt!
Töltődjön fel energiával Nálunk, vegye igénybe wellness szolgáltatásainkat! Fogyasszon isteni ételeket-italokat, lazítson, felejtse el a gondokat!
Ünnepeljük együtt az év utolsó napját! Finom ételekkel, italokkal, izgalmas műsorokkal, és aktív programokkal gondoskodunk a jó hangulatról!
Kezdődik az őszi szünet. Lepje meg gyermekét és párját egy könnyed kikapcsolódással. Éljen ajánlatunkkal és a kényelem mellett falatozzon családjával az őszi finomságainkból!
Feltöltődésre vágyik az adventi ünnepek után, és a szilveszteri mulatozás előtt? Jöjjön és vegye igénybe szolgáltatásainkat!
Töltse az ünnepeket békés és meghitt körülmények között a családjával. Az ünnepek forgataga alatt mindenkinek szüksége van a nyugalomra és kényelemre. Tekintse meg a karácsonyi csomagajánlatunkat!
Kapcsolódjon ki nálunk az adventi időszak alatt! Töltsön el egy hosszú hétvégét a Bodrogi Kúriában, mely megnyugvást és harmóniát hoz az ünnepi nyüzsgés sűrűjében!
Tavaszi hosszú hétvége, várva várt húsvét! Izgalmas programokkal várjuk Önt és családját: lovaskocsikázás, húsvéti bőség reggeli és izgalmas tojásvadászat a szálloda parkjában. A gyermekeket pedig bízza ránk, amíg pihen!
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
A 60. életévét betöltött vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbiban!
Töltődjön fel a nemzeti ünnepen a Bodrogi Kúria szolgáltatásaival! Március idusán tavaszváró frissítővel, kemencés kürtős kalács- és pogácsasütéssel várjuk Önt. Űzze el a tél komorságát wellness részlegünk használatával, hogy valóban megszépülve várhassa a tavaszt!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!