Csomagajánlatok

Izgalmas programokkal várjuk az aktív kikapcsolódás szerelmeseit: májusfa állítás, kürtőskalács sütés a szabadban. Vagy egyszerűen nyújtózzon a wellnessrészlegünkben. Foglaljon most!
Üdítő pihenés a fenyvesben, aktív pihenés, vagy egyszerűen nyújtózzon a wellnessrészlegünkben. Foglaljon most!
Tavaszi hosszú hétvége, várva várt húsvét! Izgalmas programokkal várjuk Önt és családját: lovaskocsikázás, húsvéti bőség reggeli és izgalmas tojásvadászat a szálloda parkjában. A gyermekeket pedig bízza ránk, amíg pihen!
Tavaszváró hosszú hétvége márciusban Inárcson! Töltse nálunk az ünnepi hétvégét, ami garantált kikapcsolódást biztosít a család minden tagjának. Szabadtéri kürtőskalács készítés parázson és lovaskocsikázás várja vendégeinket.
Évindító pihenés a fenyvesben. Lepje meg szeretteit wellness pihenéssel, hogy jól induljon az új év. A fővárostól alig 20 perce, a fenyves erdő közepén találhatja meg a nyugalmat.
Igazán különleges romantikus wellness kikapcsolódásban lehet része. Foglaljon nálunk és egy tökéletes hosszú hétvégét biztosítunk Ön és a párja számára.
Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégeink részére kedvezményes csomagajánlatot kínálunk! Ezzel a csomagajánlattal kiszakadhat a szürke hétköznapokból! Töltődjön fel wellness részlegünkön, egy csésze teára is vendégünk a lobbyban!
Üzleti úton van, és exkluzív körülmények között szeretne megpihenni egy éjszaka erejéig? Csomagajánlatunk éppen Önnek szól – térjen be hozzánk!
Szeretne igazán szép környezetben, egy impozáns szálloda falai közt pihenni? Akkor hatalmas zöldövezetben elterülő Bodrogi Kúria Inárcson remek választás.
Töltsön el családja vagy kedvese társaságában egy kellemes vasárnap délutánt nálunk – ezzel a csomaggal most féláron teheti meg!
Jöjjön el családjával szállodánkba, és töltse aktívan pihenését! Akciós csomagajánlatunk a kültéri játékok, a strandröplabda-pálya ésa gyermek játszósarok használatot is tartalmazza!